Cautare

11954 de rezultate pentru "numar nou romtelecom" (3.02 secunde)
5,2% dintre romani au fost diagnosticati cu cancer, la un moment dat, de-a lungul vietii 21,1 % dintre romani au/au avut cel putin un membru din familia restransa (sotul/sotia, fiul/fiica, mama/tata) diagnosticat cu cancer numai 1% dintre romani considera ca autoritatile reprezinta principalul sprijin in cazul ar fi diagnosticati cu cancer 75% dintre romani considera ca dureaza prea mult pana un medicament nou descoperit sa ajunga la pacienti cu cancer din Romania Centrul pentru Inovatie in Medicina (InoMed) si compania specializata in studii de piata IMAS au realizat prima cercetare sociologica reprezentativa la nivel national care si-a propus sa evalueze relatia dintre romani si cancer.
Pe 23 mai 1998 aparea pe piata primul numar al cotidianului "Monitorul de Galati", editat sub sloganul "Ziarul care sta de vorba cu oamenii".
BANAT In Banat, intervalul de prognoza va debuta cu o vreme deosebit de calda, dar ulterior temperatura aerului va fi in usoara scadere, de la valori medii ale maximelor diurne de 18 grade in prima zi, spre 12 grade, pe 14 martie, iar apoi, vor creste din nou, pana la 16 grade pe 17 martie.
- La sfarsitul celei de a doua saptamani, vor fi din nou, in medie, temperaturi maxime de 5...6 grade si minime de -1 grad.Va ninge, in general slab cantitativ, pe 29 ianuarie, dupa care probabilitatea pentru precipitatii, cel mai probabil mixte, va fi mai mare intre 1 si 4 februarie si, din nou, pe 8 februarie.
Meteorologii anunta revenirea primaverii calde, excesiv de calde chiar Urmatoarele zile vor fi din nou calde, poate excesiv de calde, avand in vedere ca suntem inca in martie.
In ultimele zile de prognoza vremea se va incalzi din nou, maximele termice urmand sa atinga, in medie, 21-22 de grade.
Dupa o alta ora, dinspre CURS s-a zvonit ca Nastase conduce din nou, cu 5 procente, in timp ce alte estimari mentionau egalitatea dintre cei doi candidati.
De altfel, in aceasta sesiune s-a inregistrat un numar considerabil de dezertari politice (cateva exemple:
Anul trecut, Primaria Sectorului 1 a semnat un contract de imprumut cu Banca Europeana de Investitii (BEI), in valoare de 125 de milioane de Euro, pentru anveloparea unui numar de 365 de blocuri, adica aproximativ 20.000 de apartamente.
Aghiotantul nu a mai putut insa sa reactioneze, fiind el insusi arestat de un grup de doi tineri militanti comunisti, care se gaseau in numar mare in parcul din jurul Palatului.
Record de personal in 1992 Combinatul siderurgic a avut cel mai mare numar de salariati in anul 1992, cind pe statele de plata erau nu mai putin de 42.700 de oaneni, numarul acestora ajungind la 33.000 in 1997.
Cred ca toti concurentii nostri directi vor fi, ca si noi, foarte selectivi in alegerea locatiilor pentru expansiune, in conditiile in care deja exista orase cu un numar prea mare de hipermarketuri operationale".
Dar speram sa aducem in atentia cititorului crampeie din istoria fascinanta a aromanilor balcanici, dintre care un numar destul de mare ne sunt azi concetateni.
Investitii de peste 150 de milioane de euro intr-un numar de mai mult de 30 de proiecte vor fi lansate in premiera si in exclusivitate la tIMOn tIMOn are cea mai buna oferta de pe piata din punct de vedere al preturilor, cat si al suprafetelor locuintelor Intr-un moment de relansare a constructiilor noi din Romania, Targul Imobiliar National - tIMOn gazduieste o oferta de locuinte noi a caror valoare de piata depaseste 1 miliard de euro.
Ca urmare a presiunilor facute prin legi draconice asupra femeilor in anii totalitarismului, multe din acestea au nascut un numar mare de copii intr-un interval de timp scurt.
Potrivit legii, unitatile administrativ-teritoriale din judet au nevoie de un PUG nou la un interval de cinci-zece ani sau atunci cand in aspectele relevate de vechiul PUG se produce o modificare importanta.
Presedintele PSD, Victor Ponta, va oferi, pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul central al partidului, carduri de membru nou inscrisilor in PSD, cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine, evenimente organizate pe litoral.
Basescu, tot mai aproape de infiintarea unui nou partid", pe care il puteti citi in continuare. ... fie restructureaza din temelii PD-L, fie infiinteaza un nou partid.
Cui ii e frica de un nou partid", pe care il puteti citi in continuare. 'Pornita ca o dezbatere publica pe mai multe bloguri si forumuri, ideea infiintarii unui nou partid, cu sau fara ideologie, dar, in mod esential, bazat pe profesionalism si onestitate, a prins o oarecare consistenta.
Anul Nou, sarbatorit de Google: ... Razvan Baltaretu) Anul Nou a venit si pe internet, acolo unde Google a lansat deja un doodle special. ... Acum, ca sa vezi noul doodle pentru Anul Nou, tot ce trebuie sa faci e sa intri pe prima pagina.
google-analytics.com